WIMPERS- EN WENKBRAUWEN VERVEN

Door het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen krijg je een stralende blik. Wenkbrauwen zijn het visitekaartje van elk gezicht en hoe fijn is het dan om ze geregeld een passende kleur te geven voor een perfect plaatje. 

Hoe?

Tijdens het verven van de wimpers wordt er zorgvuldig te werk gegaan zodat uw ogen niet geïrriteerd kunnen raken tijdens de behandeling. Hierbij wordt erop gelet dat de huid goed beschermd is tegen de verf en dat de verf niet in de ogen terecht kan komen. 

Welke kleur?

Voorafgaand aan het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen wordt er overlegd welke kleur gewenst is, passend bij de haarkleur. Voor iedereen is er een passende kleur!

Tijdens het verven van de wenkbrauwen wordt de huid tussen de haartjes ook een deel mee gekleurd. Dit geeft een soort schaduweffect en zorgt ervoor dat de wenkbrauw mooi egaal gekleurd wordt.

Combinatie mogelijk?

U kunt ervoor kiezen tijdens het verven van de wenkbrauwen deze ook te laten waxen. Dan worden de wenkbrauwen strakker en perfect gevormd.

Welk merk?

Voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen gebruik ik het merk Biosmetics intensive.

Ik heb voor dit merk gekozen omdat deze verf langer blijft zitten dan andere merken. Met deze gloednieuwe Intensive wenkbrauw & wimperverf van Biosmetics stap je direct fris én opgemaakt uit je bed. De wimpers en wenkbrauwen zien er voller en langer uit. De verf blijft gedurende een aantal weken goed zitten.

Wanneer niet?
(Contra-indicaties)

  • Allergie voor de verf (bij twijfel kunt u in de salon een patch test afnemen).